Vonnovú pohrýzli vlastní psi, potrebovala pár stehov

NETKY.SK • 8 November 2015, 10:11 • 2 min
Vonnovú pohrýzli vlastní psi, potrebovala pár stehov

NEW YORK - Americká zjazdárka Lindsey Vonnová nielenže musela pre zlomený členok vynechať úvodné preteky Svetového pohára alpských lyžiarov v Söldene, v sobotu ju pohrýzli vlastní psi Leo a Bear.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná štvornásobná držiteľka veľkého glóbusu potrebovala niekoľko stehov na palci na pravej ruke po tom, ako chcela rozdeliť svojich štvornohých miláčikov v bitke o lietajúci tanier frisbee. Rodáčka z Minnesoty zverejnila video z nemocnice na svojom twitteri.


Vonnová neskôr pre AP uviedla, že v nedeľu si plánuje zalyžovať a bude v poriadku na preteky SP v Aspene koncom novembra. Nie je to po prvý raz, čo si olympijská zlatá medailistka v zjazde zranila palec. Počas MS 2009 si víťazka rekordných 67 podujatí Svetového pohára spôsobila otvorenú ranú pri otváraní fľaše šampanského.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies