Vonnovej rekordný 65. triumf, Mazeová sa vzdialila Fenningerovej

NETKY.SK • 8 Marec 2015, 13:43 • 2 min
Vonnovej rekordný 65. triumf, Mazeová sa vzdialila Fenningerovej

GARMISCH-PARTENKIRCHEN - Americká lyžiarka Lindsey Vonnová ovládla nedeľňajší super-G v Garmisch-Partenkirchene a dosiahla už šieste víťazstvo v sezóne a rekordné 65. v alpskom Svetovom pohári.

slovakia

left justify in out

V nemeckom stredisku odsunula o 20 stotín sekundy na druhú priečku líderku SP Tinu Mazeovú, na treťom mieste skončila jej hlavná konkurentka v boji o veľký krištáľový glóbus Rakúšanka Anna Fenningerová (+0,36). Slovinka sa tak v celkovom sezónnom hodnotení opäť vzdialila druhej Fenningerovej, na ktorú má aktuálne náskok 44 bodov.

 

Po nedeli sa zamotala aj situácia v boji o malý glóbus za super-G. Do čela hodnotenia disciplíny sa vyhupla Vonnová, ktorá má pred Fenningerovou minimálny náskok dvoch bodov. Mazeová už je z hry o trofej von, keďže pred finálovou súťažou vo francúzskom Meribeli stráca na vedúcu Američanku 102 bodov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies