Vonnová sa možno vráti až na olympiáde v Soči

NETKY.SK • 29 December 2013, 14:36 • 2 min
Vonnová sa možno vráti až na olympiáde v Soči

LIENZ - Hlavný tréner Lindsey Vonnovej uviedol, že zranená americká lyžiarka zatiaľ nemá určený termín návratu do pretekov Svetového pohára.

slovakia

left justify in out

Rakúsky odborník Alex Hödlmoser súčasne pripustil, že Vonnová sa možno vráti na súťažné svahy až na februárových ZOH 2014 v Soči.

Dvadsaťdeväťročná olympijská víťazka v zjazde odložila operáciu pravého kolena. Vonnová si totiž pred dvoma týždňami počas tréningu v Copper Mountain opätovne natrhla väzy v kolene. Rovnaké koleno si pritom poranila začiatkom februára na MS v Schladmingu, keď si pretrhla krížny i postranný väz a zlomila hlavicu holennej kosti. Koleno si s bolestivou grimasou držala aj pred týždňom po nedokončených pretekoch SP v zjazde vo Francúzsku. "Jej koleno dostalo opäť zabrať vo Val d'Isere. Vonnová teraz pracuje so svojim lekárskym tímom na tom, aby celú situáciu dostali pod kontrolu," vysvetlil tréner Hödlmoser. "Zatiaľ sme ohľadne návratu neurobili žiadne rozhodnutie. Nerozprávali sme ani o tom, ži ešte bude súťažiť pred olympiádou," dodal kouč dvojnásobnej majsterky sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona