Vonnová pri návrate v štvrtej desiatke

NETKY.SK • 7 December 2013, 12:06 • 2 min
Vonnová pri návrate v štvrtej desiatke

LAKE LOUISE - Američanka Lindsey Vonnová vo svojom dlhoočakávanom návrate na súťažné svahy skončila v piatkovom zjazde v kanadskom Lake Louise až na 40. mieste, no aj to ju naplnilo spokojnosťou.

slovakia

left justify in out

Prišla síce o šnúru siedmich víťazstiev vo Svetovom pohári v tomto stredisku, no omnoho viac ju potešilo, že vôbec dokončila preteky. Vonnová totiž nútene pauzovala od februára 2013, keď si na MS v rakúskom Schladmingu vážne poranila koleno. "Pred štartom som bola trochu viac nervózna a mojej jazde chýbalo sebavedomie. Ale to sa stáva, ak si zraníte koleno a desať mesiacov nesúťažíte," uviedla Američanka na svojom oficiálnom Facebooku.

Vonnová predviedla veľmi opatrný výkon a za víťaznou Nemkou Mariou Höflovou-Rieschovou zaostala o viac ako tri sekundy. "Napriek piatkovému výsledku som rada, že môžem jazdiť. Víťazstvo však odo mňa nemožno čakať ani v sobotu," dodala Vonnová pred sobotňajším zjazdom SP. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies