Vonnová po úvodnom tréningu v Lake Louise: Bola som nervózna

NETKY.SK • 5 December 2013, 08:45 • 2 min
Vonnová po úvodnom tréningu v Lake Louise: Bola som nervózna

LAKE LOUISE - Americká lyžiarka Lindsey Vonnová desať mesiacov po pauze zavinenej zranením prvýkrát trénovala na trati, na ktorej sa jazdí Svetový pohár. Po príchode do cieľa zjazdovky v kanadskom Lake Louise priznala, že bola nervózna, pravé koleno však vydržalo.

slovakia

left justify in out

"Išlo o moju prvú tréningovú jazdu a je logické, že tam bola určitá nervozita. Dôležité však je, že som necítila žiadne bolesti v kolene. Je v stabilizovanom stave. Vo štvrtok padne definitívne rozhodnutie, či budem štartovať už v piatkovom zjazde alebo sa do kolotoča SP vrátim až vo víkendových pretekoch," povedala Vonnová pre agentúru AP.

Dvadsaťdeväťročná olympijská víťazka v zjazde odložila operáciu, chce totiž stihnúť ZOH 2014 v Soči. Vonnová si pred dvoma týždňami počas tréningu v Copper Mountain natrhla väzy v kolene. Rovnaké koleno si poranila začiatkom februára na MS v Schladmingu, keď si pretrhla krížny i postranný väz a zlomila hlavicu holennej kosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona