Vonnová opäť ambasádorkou ZOH mládeže

NETKY.SK • 30 September 2014, 16:04 • 2 min
Vonnová opäť ambasádorkou ZOH mládeže

LILLEHAMMER - Americká alpská lyžiarka Lindsey Vonnová sa stala celosvetovou ambasádorkou II. zimných olympijských hier mládeže v nórskom Lillehammeri (12. - 21. februára 2016).

slovakia

left justify in out

Po štyroch rokoch si zopakuje túto úlohu, ktorú vykonávala aj v roku 2012 v rakúskom Innsbrucku. Informuje o tom Medzinárodný olympijský výbor (MOV) prostredníctvom tlačovej správy. Spolu so zlatou medailistkou v zjazde na ZOH 2010 vo Vancouveri prijal túto pozíciu aj Nór Kjetil Jansrud, olympijský víťaz v superobrovskom slalome zo Soči 2014. "Je úžasné, že opäť budem súčasťou mládežníckej olympiády. Innsbruck 2012 bol veľmi inšpiratívny - nielen pre športovcov, ale aj detských fanúšikov," uviedla 29-ročná americká športová celebrita. Úlohou Vonnovej s Jansrudom bude okrem iného spolu s národnými ambasádormi koordinovať mladých športovcov v rôznych aktivitách a motivovať ich pri športových výkonoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies