Vonnová o rekord aj s podporou rodiny

NETKY.SK • 15 Január 2015, 16:12 • 2 min
Vonnová o rekord aj s podporou rodiny

CORTINA D'AMPEZZO - Lindsey Vonnová má ďalšie pokusy na vyrovnanie rekordného zápisu Rakúšanky Annemarie Moserovej-Pröllovej v počte triumfov vo Svetovom pohári medzi alpskými lyžiarkami.

slovakia

left justify in out

Aj jej rodina cíti, že by to tentoraz mohlo vyjsť. Do Cortiny d'Ampezzo za ňou pricestovala päťčlenná ekipa - bez priateľa Tigera Woodsa. Dve príležitosti na 62. úspech, ktorým by sa dostala na úroveň Moserovej-Pröllovej, mala mať Vonnová už začiatkom januára v rakúskom Bad Kleinkirchheime, ale preteky superobrovskom slalome aj v zjazde pre nepriazeň počasia zrušili. V Taliansku je hneď v piatok na programe náhradný zjazd, v sobotu riadne naplánovaný a v nedeľu super-G - teda hneď troje preteky, v ktorých môže uspieť. Svoje ambície potvrdila Američanka vo štvrtkovom jedinom tréningu, ktorý vyhrala pred krajankou Juliou Mancusovou. Počas kariéry jej táto zjazdovka priniesla sedem víťazstiev v SP.

 

"Budem tu mať veľa blízkych, azda to bude dobrý víkend. Tu som bola prvý raz na pódiu, kopec dobre poznám. Cortina je moje európske Lake Louise. Verím, že pridám pár ďalších krásnych spomienok," povedala Vonnová, ktorú do Talianska prišli povzbudiť mama, otec, ich noví životní partneri a tiež mladšia sestra Laura. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies