Vonnová najrýchlejšia v piatkovom tréningu zjazdu

NETKY.SK • 8 Január 2016, 14:37 • 2 min
Vonnová najrýchlejšia v piatkovom tréningu zjazdu

ALTENMARKT-ZAUCHENSEE - Hviezdna Američanka Lindsey Vonnová dosiahla najlepší čas v piatkovom poslednom tréningu pred zjazdom žien v rakúskom rezorte Altenmarkt-Zauchensee v rámci Svetového pohára 2015/2016 v alpskom lyžovaní.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná minnesotská rodáčka finišovala v čase 1:05,74 min, o 0,28 s bola rýchlejšia než Nemka Viktoria Rebensburgová. Víťazka štvrtkového tréningu Tina Weiratherová z Lichtenštajnska skončila tretia (+0,59 s). Líderka priebežného celkového poradia SP Lara Gutová zo Švajčiarska obsadila štvrté miesto s odstupom 0,80 s.


Sobotné preteky budú prvým zjazdom žien od roku 2002, ktorý sa pôjde na dve kolá. Organizátori pre nevyhovujúce snehové podmienky vo vrchnej časti svahu Kälberloch museli trať skrátiť z troch kilometrov na 1875 metrov. Vonnová vedie hodnotenie najrýchlejšej disciplíny spoločne so Švajčiarkou Fabienne Suterovou. Tá si však v pondelok roztrhla sval nad ľavým kolenom, doba jej výpadku zo súťažného diania zatiaľ nie je známa. Obidve aktuálne majú na konte 200 bodov.


V spomenutom stredisku sa v nedeľu uskutoční superobrovský slalom žien. Podujatie pre nedostatok snehu presunuli z lokality Sankt Anton am Arlberg.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies