Vonnová ambasádorkou ZOH 2018

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 09:54 • 2 min
Vonnová ambasádorkou ZOH 2018

SOUL - S propagovaním zimných olympijských hier v roku 2018 v Pjongčangu pomôže aj Lindsey Vonnová, ktorú kórejskí organizátori angažovali ako čestnú ambasádorku. Americká hviezda zjazdového lyžovania je prvou cudzinkou, ktorú poctili touto rolou. V nej pôsobia aj kórejské športové osobnosti - krasokorčuliarka Kim Ju-na či bejzbalista Šin-Su Čchu.

slovakia

left justify in out

"Mojou snahou je počas kariéry propagovať lyžovanie nielen v Amerike, ale na celom svete. Je to úžasný šport," uviedla Vonnová na tlačovej konferencii v Soule. Tridsaťročná kráska, ktorá sa nedávno rozišla s golfistom Tigerom Woodsom, myslí v súvislosti s Pjongčangom na najvyššje méty. "Mojím cieľom na najbližšej olympiáde je pokúsiť sa získať zlaté medaily. Tunajšie svahy vyzerajú byť náročné. Sú strmé s množstvom skokov, čo mne skutočne vyhovuje. Teším sa, keď budú zasnežené a budem sa môcť na nich spustiť."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona