Vonnová a Hamilton spolu na Silvestra, ale sú iba priatelia

NETKY.SK • 7 Január 2016, 14:59 • 2 min
Vonnová a Hamilton spolu na Silvestra, ale sú iba priatelia

BEAVER CREEK - Mužský svet obdivovateľov americkej zjazdárky Lindsey Vonnovej si môže vydýchnuť.

slovakia

left justify in out

Pôvabná kráľovná rýchlosti na lyžiach dementovala bližší vzťah s úradujúcim majstrom sveta formuly Britom Lewisom Hamiltonom. "Sme iba dobrí priatelia,“ vravela Vonnová. Citoval ju okrem iných aj rakúsky Kurier.

 

 


Len vlani začiatkom mája sa 31-ročná štvornásobná víťazka Svetového pohára rozišla po takmer trojročnom vzťahu s golfovou superstar Tigerom Woodsom, o 9 rokov starším. Ešte predtým bola vydatá za Thomasa Vonna, s ktorým tvorili manželský pár viac než štyri roky (2007 - 2011) a v roku 2013 ich definitívne rozviedli. Momentálne by mala byť bez partnera.

Vonnová nedementovala tvrdenie, že strávila s Hamiltonom silvestrovský večer na lyžiach na svahoch Colorada. Podala však náležité vysvetlenie. "On býva za rohom v Beaver Creeku. Nebolo zložité dohodnúť sa a vyraziť spolu na lyže,“ vysvetlila Vonnová, ktorá si po pretekoch SP v rakúskom Lienzi dopriala na prelome rokov krátky oddych doma vo Vaile. "Bolo to super. Videla som svojich psov a stretla sa s priateľkami. Presne to som potrebovala a skvele som si to užila,“ uviedla Vonnová. Historická líderka v počte víťazných pretekov vo Svetovom pohári je v priebežnom celkovom poradí SP na 3. mieste za dvojicou Lara Gutová - Frida Hansdotterová. Vonnová sa v sezóne, ktorej chýba klasický vrchol v podobe MS alebo ZOH, netají ambíciou získať po piaty raz v kariére veľký glóbus za celkové prvenstvo vo SP.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies