Vondrkovi Chomutov nevyplatil niekoľkokrát mzdu, dal výpoveď

NETKY.SK • 1 August 2017, 13:22 • 2 min
Vondrkovi Chomutov nevyplatil niekoľkokrát mzdu, dal výpoveď

CHOMUTOV - Skúsený český hokejový útočník Michal Vondrka pravdepodobne opustí extraligový Chomutov. Najlepší hráč uplynulej sezóny najvyššej českej hokejovej súťaže totiž dal v klube výpoveď, pretože mu "piráti" dlhujú tri výplaty.

slovakia

left justify in out

Podľa českého denníka Sport bude celú záležitosť riešiť zmierovacia komisia Českého zväzu ľadového hokeja. "Riešenie situácie nechávam na ľuďoch, ktorí to majú na starosti. Takže na generálnom manažérovi Karlovi Adamíkovi. Výsledok rokovaní neovplyvním, no dúfam, že sa všetko vyrieši v prospech všetkých a Michal tu bude môcť pokračovať," povedal kouč Chomutova Vladimír Růžička.

Michal Vondrka odohral za Chomutov ostatné dve sezóny. Predtým absolvoval tri súťažné ročníky v Slovane Bratislava, v KHL za "belasých" nazbieral v 139 zápasoch základnej časti 28 gólov a 35 asistencií, v play-off pridal 4 štarty (1+1). "Ak by Michal odišiel, bola by to veľká strata," dodal Růžička.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies