Volkswagen Slovakia dokončil v Bratislave stavbu novej lisovne

NETKY.SK • 21 November 2012, 07:57 • 2 min
Volkswagen Slovakia dokončil v Bratislave stavbu novej lisovne

Volkswagen Slovakia dokončil v Bratislave stavbu novej lisovne - Doprava V bratislavskom závode Volkswagen Slovakia (VW SK) dnes ukončili hrubú stavbu lisovne za 90 miliónov eur. Nová výrobná linka má priniesť 100 pracovných pozícií.

slovakia

left justify in out

img

V bratislavskom závode Volkswagen Slovakia (VW SK) dnes ukončili hrubú stavbu lisovne za 90 miliónov eur. Nová výrobná linka má priniesť 100 pracovných pozícií.
      "Bude to prvý lis v automobilovom závode na Slovensku, v ktorom sa budú lisovať nielen oceľové, ale aj hliníkové plechy," informoval dnes predseda predstavenstva VW SK Albrecht Reimold.
      Stavbu dokončili zhruba po jednom roku od jej začiatku. Celkovo sa na stavebných prácach podieľalo približne 370 odborných a stavebných pracovníkov. Lisovňa sa bude rozprestierať na ploche 19.242 štvorcových metrov a jej produkčné kapacity dosiahnu úroveň približne 19.000 dielcov za deň.
      Na novej linke sa podľa informácií spoločnosti budú vyrábať bočné dielce karosérií, predná a zadná kapota, strecha, blatníky či dvere karosérie a iné časti. Začiatok produkcie výliskov je plánovaný na koniec roka 2013.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies