Volkswagen SK zastavuje na tri týždne výrobu

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 14:18 • 2 min
Volkswagen SK zastavuje na tri týždne výrobu

BRATISLAVA – Automobilka Volkswagen Slovakia (VW SK) od pondelka 11. júla zastaví výrobné linky. Plánovaná odstávka bude trvať v bratislavskom závode tri týždne a v Martine dva týždne. Nástrojáreň v Stupave vyrába nepretržite. Informovala o tom dnes hovorkyňa firmy Lucia Kovarovič Makayová.

slovakia

left justify in out

"Počas nasledujúcich troch týždňov budú realizované technologické a stavebné úpravy, ktoré nie je možné vykonávať počas nepretržitej prevádzky pri produkcii SUV vozidiel," priblížila hovorkyňa s tým, že aj počas plánovanej odstávky bude v nasadení viac ako 2000 zamestnancov Volkswagenu a dodávateľských firiem.

 

Ich úlohou bude napríklad komplexná údržba a kontrola zariadení, ako aj viaceré modernizácie a prestavby či už vo výrobe, alebo v rámci závodu. Pracovníci údržby sa budú podieľať aj na integrácii nových zariadení. "Ďalšie práce prebiehajú v súvislosti s aktuálnymi investíciami. Pokračuje výstavba novej montážnej haly a v novej karosárni Porsche budú nainštalované a "oživené" robotické zariadenia," dodala Makayová.

 

Produkcia automobilky bude znova spustená 1. augusta.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies