Volkswagen predloží výsledky hospodárenia za vlaňajšok až koncom apríla

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 11:42 • 2 min
Volkswagen predloží výsledky hospodárenia za vlaňajšok až koncom apríla

WOLFSBURG - Volkswagen predloží svoju bilanciu za uplynulý rok, na ktorú mal negatívny vplyv emisný škandál, 28. apríla.

slovakia

left justify in out

Nemecký koncern to oznámil dnes. Miestom s napätím očakávanej výročnej tlačovej konferencie bude centrála vo Wolfsburgu. Informovala o tom agentúra DPA.

 

Automobilka mala pôvodne predložiť výsledky hospodárenia za rok 2015 na budúci týždeň v Berlíne. Volkswagen však z dôvodu otvorených nákladov v súvislosti s emisnou aférou termín posunul.

 

Koncern okrem toho dnes oznámil termín pre tiež odsunuté valné zhromaždenie, ktoré sa bude konať 22. júna v Hannoveri. Volkswagen podľa informácií agentúry DPA interne predpokladá, že jeden deň nebude stačiť na pravdepodobne turbulentné stretnutie akcionárov. Preto sa počíta s pokračovaním valného zhromaždenia na druhý deň 23. júna.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona