Volkswagen chystá pre zákazníkov v USA kompenzáciu

NETKY.SK • 10 November 2015, 08:50 • 2 min
Volkswagen chystá pre zákazníkov v USA kompenzáciu

DETROIT - Spoločnosť Volkswagen (VW) ponúkne majiteľom určitých modelov naftových vozidiel v USA karty s kreditom 1 000 USD, z ktorých klienti musia 500 USD minúť v obchodných miestach automobilky VW. Tento krok sa týka majiteľov tých vozidiel, ktoré nespĺňajú vládne emisné štandardy. Americká pobočka automobilky VW o tom informovala v pondelok.

slovakia

left justify in out

Kompenzácia by sa mala týkať majiteľov takmer 500 tis. vozidiel Volkswagen a Audi vybavených dvojlitrovým TDI motorom. Majitelia týchto áut môžu požiadať o predplatenú kartu, na ktorej je 500 USD a kartu, ktorú vydá obchodný zástupca VW s kreditom 500 USD. Zároveň klienti získajú zadarmo tri roky asistenčných služieb. Nový program automobilky by mohol stáť necelých 500 mil. USD, polovica by však mala pritiecť priamo obchodným zástupcom.

 

Spoločnosť uviedla, že ponuka sa netýka áut s naftovým motorom 3.0 V6 TDI, vrátane modelu Touareg.

(1 EUR = 1,0776 USD)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies