Volko zmenil dres, prestúpil do nového klubu

NETKY.SK • 5 December 2018, 15:22 • 2 min
Volko zmenil dres, prestúpil do nového klubu

BRATISLAVA - Najrýchlejší slovenský šprintér Ján Volko už nebude zbierať medaily a úspechy pre BK HNTN Bratislava, ale od najbližšej halovej sezóny bude súťažiť vo farbách nového klubu Naša atletika Chorvátsky Grob.

slovakia

left justify in out

V jesennom prestupovom období zmenili dres i ďalší atletickí reprezentanti. Do banskobystrickej Dukly prichádzajú šprintérka Alexandra Bezeková (z Atletika Košice o. z.), viacbojárka Lucia Vadlejch (z AK Spartak Dubnica) a chodec Michal Morvay (z AC Stavbár Nitra).

 

Organizačná komisia SAZ schválila dovedna 179 prestupov vrátane prestupu štvorstovkárky/osemstovkárky Alexandry Štukovej (z BK HNTN Bratislava do AK Run for Fun Bratislava) a vytrvalca Mareka Hladíka (z BK HNTN Bratislava do BMSC Bratislava).

Komisia zamietla 12 prestupov, napríklad pre nesúhlas materského klubu Spartak Dubnica zatiaľ stopla odchod nádejných chodcov Ragasovej, Burzalovej a Kubiša do MŠK Borský Mikuláš alebo aj prestup oštepára Patrika Žeňúch zo Slávie TU Košice do AC Stavbár Nitra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona