Volko si už doliečil vyvrtnutý členok, Putalová sa predstaví na mítingu vo Francúzsku

NETKY.SK • 2 Február 2018, 14:53 • 2 min
Volko si už doliečil vyvrtnutý členok, Putalová sa predstaví na mítingu vo Francúzsku

Bratislava - Slovenský atlét Ján Volko si už doliečil vytknutý členok a v piatok odcestoval do Nemecka, kde ho čakajú dva štarty v šprinte na 60 m. Majster Európy do 23 rokov sa predstaví najprv v sobotu v Karlsruhe a o tri dni neskôr v Düsseldorfe.

slovakia

left justify in out

Obe podujatia sú zaradené do seriálu najvýznamnejších halových mítingov na svete IAAF World Indoor Tour. Konkurovať bude kvalitným súperom ako sú Kim Collins (Svätý Krištof a Nevis), Mike Rodgers z USA či Yunier Perez z Kuby.

 

"Zranenie odznelo vďaka podpore, ktorú som dostal. Cítim sa už dobre a pripravený naplno súťažiť. Na náročné štarty sa teším, bude to ostrý test v halovej sezóne, ale s trénermi všetko pripravujeme tak, aby forma vrcholila až v Birminghame na halových MS," sprostredkoval slová Volka atletický manažér Alfons Juck.

 

Ďalšia slovenská atlétka Iveta Putalová dostala pozvanie na medzinárodný míting vo francúzskom Mondeville, kde pobeží v sobotu v kvalitnej konkurencii na 400 m.

 

"Tréningy počas týždňa naznačujú, že forma narastá. V Juhoafrickej republike sme odtrénovali to, čo ešte nikdy predtým a výsledky by sa mali dostaviť. Je to však nasmerované na vyvrcholenie halovej formy až na MS v Birminghame," povedal Putalovej tréner Marcel Lopuchovský.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies