Voľby v Nitrianskom Pravne začali krádežou: Zmizla zástava na volebnej miestnosti!

NETKY.SK • 9 November 2013, 10:26 • 2 min
Voľby v Nitrianskom Pravne začali krádežou: Zmizla zástava na volebnej miestnosti!

NITRIANSKE PRAVNO/PRIEVIDZA - V Nitrianskom Pravne, časti Solka, vzal do rána niekto zástavu Slovenskej republiky z multifunkčnej budovy, v ktorej je sídlo štvrtého volebného okrsku.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval tamojší predseda okrskovej volebnej komisie Jozef Bačovský. Volebná komisia sa podľa neho o chýbajúcej zástave dozvedela ráno, po príchode pred volebnú miestnosť. "Niektorý dobrodinec si ju na svoje účely privlastnil. Museli sme tak zabezpečiť náhradnú," objasnil. 

Niektorí občania prišli k volebným urnám už ráno. Miestna volebná komisia podľa Bačovského očakáva, že len čo si ľudia doma porobia, prídu odvoliť tiež. Miestna časť Solka má zapísaných 120 právoplatných voličov.

Priebeh volieb je podľa predsedu Obvodnej volebnej komisie v Prievidzi Michala Ďurejeho pokojný. Volebnú miestnosť v Lazanoch napríklad otvorili už o 6.00 h, podľa Ďurejeho tak vyšli v ústrety pracujúcim občanom. V obvode Prievidza je 133 okrskov, 114.360 oprávnených voličov. Najviac voličov - 42.908 je v meste Prievidza, najmenej - 164 v obci Dlžín. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies