Vokálna formácia 4 Tenoři si na Bratislavskom hrade vyslúžila standing ovation! Zažite zimomriavky na ich letnom turné!

NETKY.SK • 26 Jún 2022, 08:00 • 2 min
Vokálna formácia 4 Tenoři si na Bratislavskom hrade vyslúžila standing ovation! Zažite zimomriavky na ich letnom turné!

Štyri famózne hlasy, dokonalá akustika a atmosféra nabitá emóciami. Taký bol koncert vokálnej formácie 4 Tenoři na Bratislavskom hrade!

slovakia

left justify in out

Speváci Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo ponúkli slovenskému publiku fantastický hudobný zážitok. Nevynechali hity Jdi za štěstím, Mně sílu dáš či Lady Carneval. Špeciálne pre slovenské publikum zaznela kultová skladba Karola Duchoňa V dolinách.

 

img

 

 Držitelia ceny Thálie, sólista opery Národného divadla v Prahe a legendy českého hudobného divadla predstavili v Bratislave hity zo slávnych muzikálov, swingové evergreeny, operné árie aj piesne Karla Svobodu.

 

„Bratislavský hrad nás síce privítal dažďom, ale na konci koncertu odmenil ováciami po stojačky. Sme veľmi radi, že sa nádvorie zaplnilo a že diváci boli s nami od prvej pesničky naladení na rovnakú nôtu. Bol to jeden z našich najmilších koncertov,“ nešetril chválou Pavel Vítek.

 

img

 

Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo vystúpili v sprievode Unique Quartet band a predstavili naživo skladby z eponymného debutového albumu. Pripravili si aj hudobnú lahôdku špeciálne pre slovenské publikum.

 

„Zaspieval som hit Karola Duchoňa V Dolinách, ktorý spievam výlučne pre slovenské publikum. Je to krásna melódia. Poctu Mekymu chystáme v premiére až na prázdninové koncerty. Nenechajte si to ujsť,“ pozýva držiteľ ceny Thálie Marian Vojtko.

 

4 Tenoři majú na konte stovky koncertov, dvakrát vypredaný Forum Karlín aj spoluprácu s Českým národným symfonickým orchestrom a dirigentom Marcellom Rotom, ktorý je dvorným dirigentom Andrea Bocelliho. Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo slovenské publikum milujú. Fanúšikovia sa im po prídavku Lady Carneval odmenili niekoľkonásobným standig ovation.

 

img

 

„Koncert bol úžasný, plný skvelej energie a emócií. Už na začiatku koncertu ma nadchla atmosféra, ktorá bola na nádvorí hradu. Hneď po vypočutí prvej skladby si nás 4 Tenoři získali. Obrovská charizma spevákov v súlade s akustikou na nádvorí vo mne zanechali skvelý emočný zážitok. Boli sme na nich po prvýkrát, no určite si to radi zopakujeme,“ prezradila fanúšička Zuzana Reindlová z Bratislavy.

 

Nenechajte si ujsť koncerty pilierov českej muzikálovej scény, na ktorých zažijete hudobné zimomriavky. Na letné koncerty si speváci pripravili prekvapenie v podobe exkluzívnej vstupenky Meet & Greet. Vstupenka v cene 39,90 € zahŕňa prednostný vstup na koncert, garantované sedenie v prvých radoch, podpísané CD a osobné stretnutie so všetkými tenormi v zákulisí.  

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona