Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge hľadajú na inzerát gazdinú

NETKY.SK • 16 Január 2013, 13:02 • 2 min
Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge hľadajú na inzerát gazdinú

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge hľadajú na inzerát gazdinú - Celebrity Budúca zamestnankyňa musí mať zmysel pre detail, byť flexibilná a proaktívna. Musí mať aj organizačné schopnosť výbornú verbálnu i písomnú komunikáciu a schopnosť pracovať na sebe.

slovakia

left justify in out

imgBudúca zamestnankyňa musí mať zmysel pre detail, byť flexibilná a proaktívna. Musí mať aj organizačné schopnosť výbornú verbálnu i písomnú komunikáciu a schopnosť pracovať na sebe.

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, ktorí sa v júli stanú rodičmi, hľadajú pomocníčku v domácnosti. Napísal o to v poslednom vydaní britský Sunday Express.

Podľa inzerátu, ktorý zadal do tlače Kensingtonský palác, budúca zamestnankyňa musí mať zmysel pre detail, byť flexibilná a proaktívna. Kandidátka sa musí vyznačovať aj organizačnými schopnosťami, mať výbornú verbálnu i písomnú komunikáciu a schopnosť pracovať na sebe i v rámci profesijne rôznorodého tímu. 

Podľa Sunday Express je možné, že okrem starostlivosti o chod domácnosti, čistotu v rezidencii i okolo nej, leštenia striebra a skla, údržby posteľnej bielizne, bytových textílií a garderóby vojvodkyne bude mať na starosti aj dieťatko populárneho páru. Musí vedieť pripraviť i jednoduché jedlá a v prípade, že ju o to domáci požiadajú, aj zabezpečiť starostlivosť a výcvik psov. Uchádzačka musí mať aj vodičský preukaz.

Inzerát obsahuje tiež zmienku o tom, že vojvodovi a vojvodkyni z Cambridge veľmi záleží na zachovaní svojho súkromia, preto trvajú na to, že kandidátka musí byť diskrétna, verná a lojálna.

Niektorí kritici už upozornili, že v inzeráte popisovaný rozsah pracovných povinností je taký rozsiahly, že sa to za 37 hodín týždenne - ako je stanovený pracovný čas - ani nedá všetko stihnúť.

Oznámenie o tom, že vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge hľadajú gazdinú, zverejnili v tlači krátko po tom, ako sa po boku princa Williama začal objavovať desiatnik britskej armády, ktorého úlohou je doviezť ho autom na oficiálne podujatia, starať sa o logistické zabezpečenie jeho rezidencie, ako aj o jeho šatník. Záujem o prácu u princa Williama bol obrovský, napokon si vybral desiatnika výsadkárskej jednotky britskej armády pôvodom z ostrova Fidži.

Palác sv. Jakuba, ktorý je sídlom otca princa Williama, princa Charlesa, vždy zdôrazňoval, že mladý pár chce mať okolo seba čo najmenej personálu, že si chcú napr. variť i nakupovať sami. Zmena ich názoru podľa Sunday Express súvisí nielen s očakávaným narodením dieťaťa, ale aj s tým, že princ William zrejme zvažuje ukončenie kariéry v ozbrojených silách a bude sa venovať len práci v kráľovskom paláci.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona