Vojtuš sa pripravuje s Trnavou, v hre zmluva na 2,5 roka

NETKY.SK • 13 Február 2015, 17:18 • 2 min
Vojtuš sa pripravuje s Trnavou, v hre zmluva na 2,5 roka

TRNAVA - Slovenský futbalista Jakub Vojtuš sa avizovane zapojil do prípravy FC Spartak Trnava, ktorý je pod vedením trénera Juraja Jarábka na hernom sústredení v Turecku.

slovakia

left justify in out

V prípade 21-ročného ofenzívneho univerzála (nar. 22. októbra 1993) je reálne, že počas víkendu príde k dohode o spolupráci oboch zainteresovaných strán. Kouč "andelov" deklaroval, že mužstvo sa potrebuje posilniť na poste hrotového útočníka.

 

"Cez víkend by mal prísť Jakubov manažér Juraj Vengloš do Beleku. Ak budú obidve strany spokojné, rysuje sa zmluva na 2,5 roka. Hráč je po skončení kontraktu v Portugalsku voľný," citovala oficiálna internetová stránka trnavského klubu slová generálneho manažéra Spartaka Viktora Blažeka. Bývalý mládežnícky reprezentant pravdepodobne nastúpi v "krajine polmesiaca" v sobotňajšom popoludňajšom prípravnom stretnutí proti maďarskému prvoligovému klubu DVSC Debrecín. 

 

Rodák zo Spišskej Novej Vsi sa nedohodol na spolupráci s poľským prvoligovým tímom Cracovia Krakov, v ktorom bol počas zimnej prestávky na skúške. Vojtuš strávil v septembri minulého roka týždňovú "próbu" v Baníku Ostrava, ale české mužstvo sa napokon rozhodlo nevyužiť jeho služby. Ofenzívny futbalista odohral v ostatnej sezóne 15 stretnutí za portugalské Olhanense, po zostupe tímu do miestnej druhej najvyššej súťaže sa vrátil domov, kde sa pripravoval so Žilinou. Práve pod Dubňom kedysi Vojtuš začal svoju profesionálnu kariéru. Na jar 2010 prestúpil do Interu Miláno, v ktorom hral za mládežnícke družstvá. Hosťoval v Chieve Verona aj chorvátskom NK Záhreb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies