Vojtuš neposilní Cracoviu Krakov

NETKY.SK • 11 Február 2015, 14:08 • 2 min
Vojtuš neposilní Cracoviu Krakov

KRAKOV - Slovenský futbalista Jakub Vojtuš sa nedohodol na spolupráci s poľským prvoligovým klubom Cracovia Krakov, v ktorom bol počas zimnej prestávky na skúške. Pre web GazetaKrakowska.pl to povedal tréner Robert Podoliňski.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný rodák zo Spišskej Novej Vsi Vojtuš (nar. 22. októbra 1993) strávil v septembri minulého roka týždňovú skúšku v Baníku Ostrava, ale český klub sa napokon rozhodol nevyužiť jeho služby. Ofenzívny univerzál odohral v ostatnej sezóne 15 stretnutí za portugalské Olhanense, po zostupe tímu do miestnej druhej najvyššej súťaže sa vrátil domov, kde sa pripravoval so Žilinou. 

 

Práve pod Dubňom kedysi Vojtuš začal svoju profesionálnu kariéru. Na jar 2010 prestúpil do Interu Miláno, v ktorom hral za mládežnícke družstvá. Hosťoval v Chieve Verona aj v chorvátskom NK Záhreb. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies