Vojtuš je na skúške v Ostrave, ukáže sa v dvoch zápasoch

NETKY.SK • 11 September 2014, 12:33 • 2 min
Vojtuš je na skúške v Ostrave, ukáže sa v dvoch zápasoch

OSTRAVA - Bývalý mládežnícky slovenský futbalový reprezentant Jakub Vojtuš je na skúške v tradičnom českom klube Baník Ostrava. Dvadsaťročný rodák zo Spišskej Novej Vsi (nar. 22. októbra 1993) naposledy pôsobil v portugalskom tíme SC Olhanense.

slovakia

left justify in out

"Šancu presvedčiť trénerov o svojom talente a prínose pre mužstvo bude mať v dvoch domácich zápasoch juniorky. Máme možnosť získať ho na hosťovanie do konca jesennej časti s opciou. Uvidíme, či potvrdí predpoklady, ktoré v ňom sú," uviedol na klubovom webe športový manažér Baníka Radek Slončík. 

 

Ofenzívny univerzál Vojtuš odohral za Olhanense v minulej sezóne pätnásť zápasov, po zostupe tímu do druhej ligy sa vrátil domov, kde sa pripravoval so Žilinou. Práve pod Dubňom začal svoju profesionálnu kariéru. Na jar 2010 prestúpil do Interu Miláno, v ktorom hral za mládežnícke družstvá. Hosťoval v Chieve Verona aj chorvátskom NK Záhreb. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies