Vojna medzi prominentmi: Popovič žaluje Kronerovho syna za homosexuálne narážky!

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 17:32 • 2 min
Vojna medzi prominentmi: Popovič žaluje Kronerovho syna za homosexuálne narážky!

BRATISLAVA – Spevák Tomi Popovič žaluje syna známeho herca Jána Kronera Jakuba za postavu „Smažáčika“ v jeho televízii LokalTV.

slovakia

left justify in out

Konflikt medzi Jakubom Kronerom a Tomim Popovičom sa začal už po prvom „vystúpení“ postavičky Smažáčika v interaktívnej šou Zapál Rytmausa. Popovič na svojom facebookovom profile začal urážať rodinu Jakuba Kronera. Celý konflikt sa dostal až na súd. Jakub Kroner dokonca aj zverejnil SMS konverzáciu medzi ním a Popovičom. „Nemusíš reagovať nemáš na to gule. Poviem ti len jedno, ja si rád robím pi*u, ale všetko má svojej hranice, ty ich nepoznáš. Ale zo mňa bu*eranta robiť nebudeš to ti v živote neumožním. Tvoj otec má talent ty si ho žiaľbohu nezdedil viem, že je to frustrujúce, a preto hľadáš spôsob ako zaujať, aby si sa necítil ako úplný k*r, syn veľkého herca. V pondelok za*ebem ukrutnú žalobu s jedným dosť významným právnikom a dám do toho všetko, čo som kedy zarobil aj keby som mal zbankrotovať tak za*ebem pointu. Som otcom a vnímam svet inak, opakujem sám si robím pi*u zo seba, ale toto si prehnal. Viem, že máš pocit, že si nedoknuteľný, ale nevieš s kým si sa začal za*ebavať, zdanie klame a podcenil si teploša Popoviča,“ napísal spevák v správe.

Podarilo sa nám získať aj vyjadrenie zo strany LokalTV, kde tvrdia, že majú všetko právne ošetrené. “Nechápeme ako sa niekto môže stotožňovať s takou postavou, to je ako keby sa niekto stotožňoval s postavou Mickey Mousa,” prezradil nám člen tímu LokalTV. “Pokiaľ vieme, tak všetky situácie ktoré boli zobrazené sa v živote pána Popoviča nestali, sú to fiktívne príbehy.” Verejnosť jasne stojí na strane tvorcov LokalTV, na ich fanúšikovskej stránke na facebooku zaznamenali veľký nárast podporovateľov a taktiež na stránke Tomiho Popoviča ľudia pobúrene reagujú na konanie speváka. “Skôr si myslime, že sa chce zviesť na našej rastúcej popularite a žalobou sa chce len viac zviditeľniť,” zhodnotil celú situáciu člen tímu LokalTV.

Kroner na základe rozhodnutia súdu musel konkrétne videá stiahnuť. Celú situáciu verejnosti opäť humorne vysvetlila postava Reného, ktorému hlas prepožičal Viktor Horján, v „Hot News“, čo sa pri troche fantázie dá preložiť ako „teplé správy“. Taktiež LokalTV nesmie používať slová, ktorými bola postava Smažáčika označovaná.

Televízna šou LokalTV bola vysielaná aj televíziou JOJ, ktorá mala zmluvu s Inoutstudio na 8 dielov LokalTV. Tv Joj sa vyjadrila tvorcom, že seriál mal klesajúcu tendenciu v sledovanosti a pre to nepredĺžili zmluvu na dalšie časti na jeseň 2012. Lokal TV prešla len na internet a momentálne má  vyše milióna divákov mesačne. Najznámejšou postavou z LokalTV je Pišta Lakatoš, ktorého dabuje Marián Čekovský. Fanúšikovia už aj stihli zareagovať na celú situáciu spomienkovým videom.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona