Vojak v amoku zabil šesť kolegov, strieľal aj na svojho otca

NETKY.SK • 25 Október 2010, 11:51 • 2 min
Vojak v amoku zabil šesť kolegov, strieľal aj na svojho otca

Vojak v amoku zabil šesť kolegov, strieľal aj na svojho otca

slovakia

left justify in out

Príslušník filipínskych vládnych milícií v záchvate hnevu zastrelil šesť svojich kolegov, kým ho nakoniec zastrelili ostatní vojaci. Informovali dnes o tom filipínske vojenské zdroje.
            Olegario Vocal podľa nich spustil paľbu zo svojej zbrane v nedeľu z doposiaľ nezistených príčin. Zabil piatich členov milícií, ktorí sledovali televíziu na svojom oddelení v okrese Ipil na juhu krajiny. Dvakrát vystrelil aj na svojho otca, ktorý je tiež členom milícií, ale netrafil ho.
      Ďalší vojaci sa dostali s Vocalom do prestrelky, počas ktorej jeden z nich utrpel smrteľné zranenia. Podľahol im po prevoze do nemocnice. Počas prestrelky nakoniec zahynul aj útočník.
      Policajné zdroje uviedli, že nie je jasné, čo útok vyvolalo, vo Vocalovej rodine sa však už aj predtým objavili duševné choroby.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona