Vogts najvážnejším kandidátom na trénera Stuttgartu

NETKY.SK • 25 November 2014, 10:53 • 2 min
Vogts najvážnejším kandidátom na trénera Stuttgartu

STUTTGART - Hans-Hubert "Berti" Vogts je podľa nemeckých médií najväčším favoritom na uvoľnený post trénera futbalistov VfB Stuttgart.

slovakia

left justify in out

Prezident klubu Bernd Wahler pre Sport1.de potvrdil, že po rezignácii Armina Veha absolvoval telefonické rozhovory s potenciálnymi kandidátmi, mená však odmietol zverejniť. Šesťdesiatsedemročný Vogts, ktorý od apríla 2008 do októbra 2014 viedol reprezentáciu Azerbajdžanu, sa ku špekuláciám nevyjadril.

Tréner nemeckých majstrov Európy 1996 viedol vo vlasti na klubovej úrovni Bayer Leverkusen. Jeho najvážnejším protikandidátom teraz má byť bývalý kouč VfB Hubertus "Huub" Jozef Margaretha Stevens, referovali o holandskej ceste Stuttgarter Nachrichten. "Švábi" získali v tejto bundesligovej sezóne iba 9 bodov z 12 zápasov a patrí im posledné miesto v tabuľke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies