VODNÝ SLALOM-SP: Dukátová a Kaliská v Čunove do finále

NETKY.SK • 25 August 2013, 10:43 • 2 min
VODNÝ SLALOM-SP: Dukátová a Kaliská v Čunove do finále

ČUŇOVO - Výsledky semifinále K1 žien na pretekoch záverečného 5. kola Svetového pohára 2013 vo vodnom slalome v Čunove

slovakia

left justify in out

Slovenské kajakárky Jana Dukátová a Elena Kaliská uspeli v semifinále K1 žien na pretekoch záverečného 5. kola Svetového pohára 2013 vo vodnom slalome v Areáli vodných športov Divoká voda v Čunove a postúpili do desaťčlenného finále, ktorého začiatok je naplánovaný na pravé poludnie. Dukátová bola v semifinále najrýchlejšia a do finále postúpila z prvej priečky, Kaliská ide ďalej z ôsmej pozície. Postup do rozhodujúcej jazdy bol nad sily najmladšej členky slovenského tímu Kristíny Nevařilovej, ktorá skončila dvadsiata štvrtá.

Veľké sklamanie zavládlo v slovinskej výprave. Do finálovej desiatky sa nekvalifikovala druhá kajakárka v celkovej klasifikácii Svetového pohára Eva Terčeljová a pred bránami rozhodujúcej jazdy ostala aj Urša Krageljová, ktorej v poradí bojov o celkové prvenstvo patrí 7. pozícia. 

Výsledky - semifinále: 
K1 ženy: 1. Jana Dukátová (SR) 110,09 (0 trestných sekúnd), 2. Marie-Zelia Lafontová 111,08 (0), 3. Emilie Ferová (obe Fr.) 111,73 (0), ... 8. Elena Kaliská 113,39 (2), ... nepostúpila do finále 24. Kristína Nevařilová (obe SR) 125,76 (6)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies