Vodný raj GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ dostupný pre každú rodinu

NETKY.SK • 28 Január 2013, 12:18 • 2 min
Vodný raj GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ dostupný pre každú rodinu

Vodný raj GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ dostupný pre každú rodinu - Cestovanie S deťmi si tak rodičia môžu vychutnať pravé morské vlny, či jazdu na najdlhšom tobogane na Slovensku. Do GINO PARADISE Bešeňová sa oplatí ísť každej rodine s deťmi až do 18 rokov.

slovakia

left justify in out

imgS deťmi si tak rodičia môžu vychutnať pravé morské vlny, či jazdu na najdlhšom tobogane na Slovensku.

Do GINO PARADISE Bešeňová sa oplatí ísť každej rodine s deťmi až do 18 rokov. Areál ponúka nové rodinné balíky. Napríklad 5 členná rodina si môže vychutnávať relax v 8 vonkajších bazénoch už od 21 €. V rámci vonkajších bazénov je 7 bazénov s geotermálnou vodou (plavecké, relaxačné s vodnými tryskami a podvodnými lavicami) a 1 relaxačný bazén s čírou ohrievanou vodou.

Máte chuť na pravé morské vlny? V GINO PARADISE Bešeňová sa rodiny vybláznia v morských vlnách. Zatiaľ čo si deti užijú zábavu v novom bazéne s hradom, vodnými delami a šmýkačkami, rodičia si oddýchnu v príjemnom morskom prostredí. Nové adrenalínové zážitky si rodina užije v 30 m vysokej toboganovej veži, z ktorej si každý vychutná jazdu na nových movie toboganoch a aj na najdlhšom tobogane na Slovensku. Medzi vnútornými bazénmi nájdete jeden plavecký, dva relaxačné a tiež dve vírivky v átriu. Toto všetko si môže dovoliť každá rodinka už od 37 €!
Rodičia môžu dať svoje deti do detského kútika a zatiaľ si môžu dať príjemnú masáž v Relax centre. Novinkou sú čínske a japonské masáže.

 
Počas celej zimy premáva medzi blízkymi lyžiarskymi strediskami a vodným rajom SKI-AQUA bus, ktorý je pre držiteľov Liptov region card ZADARMO

GINO PARADISE Bešeňová prináša celej rodine nezabudnuteľné chvíle plné relaxu, zábavy a adrenalínu v príjemnom prostredí, kde si každý nájde ten svoj kúsok raja.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona