Vodka, šproty a liek na upokojenie v balíčku na prežitie konca sveta

NETKY.SK • 27 November 2012, 08:12 • 2 min
Vodka, šproty a liek na upokojenie v balíčku na prežitie konca sveta

Vodka, šproty a liek na upokojenie v balíčku na prežitie konca sveta - Zaujímavosti Zoznamovacia agentúra v ruskom meste Tomsk rozšírila svoje portfólio a ako nový produkt ponúka súpravy na vítanie konca sveta, ktorý by mal podľa mayského kalendára nastať

slovakia

left justify in out

img

Zoznamovacia agentúra v ruskom meste Tomsk rozšírila svoje portfólio a ako nový produkt ponúka súpravy na vítanie konca sveta, ktorý by mal podľa mayského kalendára nastať 21. decembra toho roku. V balíčku je škatuľka šprotov v oleji, vodka, sviečky, zápalky, mydlo a špagát. 

Riaditeľka agentúry Juliana Ščegolevová pre agentúru RIA Novosti vysvetlila, ako prišla na nápad s balíčkom poslednej záchrany. 

"Zo všetkých strán počúvame o konci sveta. A prečo potom nie sú v predaji žiadne balíčky, aby sme sa naň pripravili? Pátrali sme na internete a zistili sme, že niečo podobné majú len Mexičania. A čo sme my horší?" vyhlásila.

Dodala, že v balíčku je aj kartička so základnými osobnými údajmi, keby majiteľ v chaose na konci sveta stratil pamäť, a okrem už spomínaných potrebných vecí ešte aj blok s ceruzkou, vrecko pohánky na kašu, návod na niekoľko hier, aby rýchlejšie prešiel čas, lekárnička so živočíšnym uhlím, obväzom a liekom od bolesti a na upokojenie. 

Celý balíček na prečkanie apokalypsy je v predaji za 890 rubľov a záujem oň je pomerne veľký. Väčšinou ich kupujú firmy ako novoročný darček pre svojich zamestnancov. 

"Naším balíčkom nepropagujeme koniec sveta, my len chceme, aby sa k tomu Rusi postavili s humorom," dodala riaditeľka firmy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies