Vodičov v Bratislave cez víkend čakajú dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 11 September 2014, 16:28 • 2 min
Vodičov v Bratislave cez víkend čakajú dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Vodičov v Bratislave čakajú cez víkend 13. a 14. septembra viaceré dopravné obmedzenia.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, v noci zo soboty 13. na nedeľu 14. septembra od polnoci do 5:00 bude pre potrebné merania uzavretý jazdný pás na Prístavnom moste v smere z Petržalky do Trnavy. Uzávierka bude vyznačená dočasným dopravným značením, na mieste budú policajné hliadky, ktoré budú premávku v prípade potreby regulovať.

 

Vodiči však musia počítať tiež s obmedzením dopravy v sobotu od 20:00 do 22:00, dôvodom je športové podujatie Telekom Night Run 2014. Trasa behu sa začína pri Slovenskom národnom divadle a pokračovať bude cez Pribinovu ulicu v smere pod Most Apollo – Prístavnú – Landererovu – Olejkársku – Pribinovu – Šafárikovo námestie – Vajanského nábrežie – Rázusovo nábrežie – Hviezdoslavovo námestie – Jesenského – Štúrovu – Námestie SNP – Hurbanovo námestie – Župné námestie – Kapucínsku - tunel pod hradným kopcom – Nábrežie armádneho generála L. Svobodu a späť k Slovenskému národnému divadlu. Na účastníkov podujatia aj na vodičov budú dozerať hliadky dopravnej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies