Vodičov v Bratislave čakajú dopravné obmedzenia, dôvodom je samit lídrov B9

NETKY.SK • 6 Jún 2023, 10:20 • 2 min
Vodičov v Bratislave čakajú dopravné obmedzenia, dôvodom je samit lídrov B9

BRATISLAVA - Pre utorkový samit prezidentov Bukureštskej deviatky (B9) treba v Bratislave počítať s dopravnými obmedzeniami. Trvať majú do 11.00 h, následne opäť od 16.00 do 17.30 h.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. "Upozorňujeme vodičov, že v súvislosti so stretnutím prezidentov B9 je potrebné počítať s možnými dopravnými obmedzeniami v čase do 11.00 h, a to na trase presunu delegácií nasledovne: Letisko M. R. Štefánika - diaľnica D1 - Most SNP, Staromestská ulica, Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu, Hodžovo námestie a Palisády, Bratislavský hrad," ozrejmila.

 

Po skončení samitu budú zase dopravné obmedzenia platiť v uvedenej trase v opačnom smere od 16.00 do 17.30 h. "Z uvedeného dôvodu odporúčame vodičom, aby zvážili jazdu po uvedených trasách a časoch. Taktiež vyzývame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície," dodala hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona