Vodičov na Slovensku čakajú v týchto dňoch dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 14 August 2015, 17:58 • 2 min
Vodičov na Slovensku čakajú v týchto dňoch dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Vodičov na Slovensku čakajú v týchto dňoch viaceré dopravné obmedzenia. Dôvodom je výstavba diaľnic a oprava ciest. Informuje o nich Národná diaľničná spoločnosť.

slovakia

left justify in out

Výstavba diaľničného úseku privádzača D1 Nová Polhora obmedzí dopravu v úseku diaľnice D1 Prešov - Budimír. Obmedzenia budú v oboch smeroch. Vodičov zastihnú na rôznych úsekoch počas augusta, septembra a októbra. Začnú sa v pondelok 17. augusta a skončiť by mali v sobotu 31. októbra. Cestná premávka bude presmerovaná do voľných jazdných pruhov.

 

Opravy v tuneli Sitina si vyžiadajú čiastočnú uzáveru dopravy počas dvoch víkendov. Práce budú v pravej tunelovej rúre, teda v smere do Malaciek. V smere do Bratislavy bude tunel prejazdný.

 

Čiastočná uzávera diaľnice D2 v úseku Bratislava, Lamačská cesta - Staré Grunty, vrátane tunela Sitina, bude prebiehať prevažne v noci počas 21. - 24. augusta a tiež v termíne 28. - 31. augusta. Práce budú v týchto dňoch začínať o desiatej hodine večer a potrvajú do rána. V soboty a nedele do desiatej ráno, v pondelky sa práce skončia už o štvrtej hodine ráno. Doprava bude presmerovaná na súbežné cestné komunikácie.

 

Dopravné obmedzenia čakajú aj na vodičov v Detve. Vyžiada si ich úprava vozovky na ceste I/50. Práce súvisia s výstavbou R2 Pstruša - Kriváň. Budú pozostávať z položenia nového krytu vozovky. Obmedzenia budú od 18. do 22 augusta. Práce budú prebiehať v jednom jazdnom pruhu. Cestná premávka bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies