Vodičov na Prístavnom moste v Bratislave čakajú obmedzenia

NETKY.SK • 6 November 2014, 15:20 • 2 min
Vodičov na Prístavnom moste v Bratislave čakajú obmedzenia

BRATISLAVA - Prístavný most v Bratislave v smere do Petržalky čiastočne uzavrú pre plánované meranie geometrického tvaru mosta cez víkend 15. a 16. novembra.

slovakia

left justify in out

Uzavretý bude od soboty 15. novembra od 23:00 do nedele 16. novembra do 4:00. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, doprava bude riadená prenosnými dopravnými značkami.

 

Vodičov v Bratislave však čakajú aj iné obmedzenia v doprave. Celú sobotu 8. novembra bude cesta na Einsteinovej ulici od Prístavného mosta po Jantárovú ulicu v oboch pruhoch neprejazdná.

 

V rovnakom čase celú nedeľu 9. novembra bude úplne neprejazdná diaľnica D1 po štvrtý kilometer v oboch smeroch.

 

Neprejazdná bude cesta na Einsteinovej ulici v smere na Prístavný most od Mosta SNP po Jantárovú ulicu v oboch pruhoch taktiež celú sobotu 15. novembra. Dôvodom vo všetkých troch prípadoch je stavba nosného systému MHD. Obchádzkové trasy budú vyznačené prenosnými dopravnými značkami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona