Vodičov na Orave a v Košiciach čakajú od pondelka obmedzenia

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 14:56 • 2 min
Vodičov na Orave a v Košiciach čakajú od pondelka obmedzenia

BRATISLAVA - Opravy na cestách si od pondelka 25. mája vyžiadajú dopravné obmedzenia Orave a v Košiciach. Agentúru SITA o tom informovala vedúca oddelenia masmediálnej komunikácie Národnej diaľničnej spoločnosti Eva Žgravčáková.

slovakia

left justify in out

Na Orave bude Národná diaľničná spoločnosť meniť mostné závery za mechanické na moste v úseku R3 medzi križovatkami Oravský Podzámok a Horná Lehota od pondelka 25. mája od 8:00 do pondelka 29. mája do 18:00.

 

Stavebné práce sa začnú v pravom jazdnom pruhu v smere na Tvrdošín, následne budú pracovať v ľavom jazdnom pruhu v smere na Dolný Kubín. Doprava bude počas prác presmerovaná vždy do opačného jazdného pruhu.

 

Čiastočné obmedzenie dopravy na diaľničnom privádzači k D1 medzi križovatkami Ťahanovce a Krematórium v smere do Prešova bude od pondelka 25. mája od 7:00 do stredy 3. júna do 19:00 a od štvrtka 4. júna od 6:00 do nedele 14. júna do 14:00. Na privádzači k D1 v Košiciach bude Národná diaľničná spoločnosť frézovať cestu a následne klásť nový povrch komunikácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies