Vodičov na cestách v Bratislavskom kraji budú v pondelok kontrolovať

NETKY.SK • 14 September 2014, 13:28 • 2 min
Vodičov na cestách v Bratislavskom kraji budú v pondelok kontrolovať

BRATISLAVA - Na cestách v Bratislavskom kraji budú počas pondelka 15. septembra čakať na vodičov policajné kontroly.

slovakia

left justify in out

Počas tohto dňa pracovného pokoja budú policajti krajského dopravného inšpektorátu na celom území kraja kontrolovať disciplinovanosť vodičov a dodržiavanie povinností držiteľa vozidla. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.
      

"Policajti budú osobitnú pozornosť venovať predovšetkým dodržiavaniu ustanovení zákona o cestnej premávke vodičmi motorových vozidiel s dôrazom na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla," spresnila hovorkyňa. Pripomenula, že ich porušenie polícia dokumentuje a rieši s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti držiteľa vozidla. V rámci kontroly policajti nemusia vodičov pri porušení zákona zastaviť a vyriešiť priamo na mieste, ale rozhodnutie o uložení pokuty za spáchaný správny delikt zašlú držiteľovi auta poštou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona