Vodičov čakajú v Záhorskej Bystrici dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 09:04 • 2 min
Vodičov čakajú v Záhorskej Bystrici dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje vodičov, že počas nasledujúcich mesiacov budú musieť v bratislavskej Záhorskej Bystrici počítať s dopravnými obmedzeniami. Z dôvodu výstavby svetelnej signalizácie a stavebných úprav dôjde v období od 8.3. do 30.5. k obmedzeniu premávky na križovatke ulíc Bratislavská – Čsl. tankistov.

slovakia

left justify in out

Ako informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, v smere do Bratislavy zo Stupavy bude premávka zachovaná po Bratislavskej ulici v jednom smere striedavo v závislosti od postupu vykonávaných prác. V smere od Bratislavy do Stupavy dôjde k odklonu premávky na obchádzkovú trasu - z Bratislavskej ul. na Tatranskú, ďalej Gbelskú, Záhorskú, cestu III/1015 a späť na Bratislavskú ulicu k čerpacej stanici.

 

Tranzitujúca nákladná doprava s dĺžkou nad 10 metrov bude mať zakázaný vjazd z okružnej križovatky OK5 smer Záhorská Bystrica a Stupava a bude môcť využiť diaľnicu D2 alebo cestu II/505 okolo VW Bratislava. Obyvatelia východnej časti ulice Čsl. tankistov od Bratislavskej ulice sa od asi 17.4. do 30.5. dostanú k svojim nehnuteľnostiam obchádzkovou trasou po starej Bratislavskej ulici okolo areálu bývalého družstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona