Vodičov čakajú na východnej diaľnici D1 obmedzenia

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 10:38 • 2 min
Vodičov čakajú na východnej diaľnici D1 obmedzenia

PREŠOV – Polícia upozorňuje vodičov na obmedzenia v doprave na diaľnici D1. V súvislosti s plánovaním veľkoplošnej opravy vozovky bude čiastočne uzavretý úsek diaľnice D1 Petrovany – Lemešany a Budimír – Lemešany. Obmedzenia budú platiť v čase od 7.00 h dňa 10. júna do 20.00 h dňa 22. júna.

slovakia

left justify in out

Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová informovala, že ďalšie obmedzenia budú z dôvodu stavebných prác na napojení vozovky D1 na novovybudovaný kolektor a vjazd na pravostranné odpočívadlo Janovík v smere Prešov – Košice. V súvislosti s výstavbou diaľničného privádzača Nová Polhora bude úplne obmedzený vjazd na odpočívadlo Janovík z diaľnice D1 Prešov – Budimír. Obmedzenie bude platiť od 7.00 h dňa 13. júna do 20.00 h dňa 17. júna.

 

Polícia žiada vodičov na týchto úsekoch o maximálne rešpektovanie dočasných dopravných značení, ako aj o vzájomnú ohľaduplnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies