Vodičke z Trenčína namerali v dychu až 2,65 promile alkoholu!

NETKY.SK • 30 September 2013, 09:56 • 2 min
Vodičke z Trenčína namerali v dychu až  2,65 promile alkoholu!

TRENČÍN/NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Tri osoby s viac ako jedným promile alkoholu v dychu odhalili policajti od piatka (27. 9.) do nedele (29. 9.) na cestách Trenčianskeho samosprávneho kraja. Rekordérkou bola žena z Trenčína, ktorej namerali 2,65 promile, jeden z opitých vodičov šoféroval aj napriek zákazu.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, v piatok kontrolovala policajná hliadka na Záblatskej ulici 51-ročnú ženu, v dychu jej namerali 2,65 promile. Hrozí jej trest odňatia slobody až na jeden rok. 

V sobotu (28. 9.) zastavila policajná hliadka na Trenčianskej ulici v Novom Meste nad Váhom 57-ročného vodiča ťahača s návesom z Brezna, ktorému namerali v dychu 1,1 promile alkoholu. Aj jemu hrozí ročné väzenie. O deň neskôr kontrolovali policajti na Železničnej ulici 25-ročného vodiča, ktorému namerali v dychu 2,25 promile alkoholu. Vzápätí zistili, že mladý vodič má zákaz viesť motorové vozidlá. Hrozí mu až dvojročné väzenie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies