Vodička zrazila v Prievidzi cyklistu: Policajti hľadajú svedkov nehody

NETKY.SK • 20 September 2016, 09:23 • 2 min
Vodička zrazila v Prievidzi cyklistu: Policajti hľadajú svedkov nehody

PRIEVIDZA - Prievidzský dopravný inšpektorát vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo 14. septembra o 14.50 h na ceste I/64 na Nedožerskej ceste v Prievidzi.

slovakia

left justify in out

Doposiaľ neznáma vodička na osobnom aute tam zrazila cyklistu. Informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

"Doposiaľ neznáma vodička na neznámom motorovom vozidle šedej farby pri odbočovaní vľavo nedala prednosť oprotiidúcemu 33-ročnému cyklistovi, v dôsledku čoho došlo k ich zrážke. Cyklista narazil do pravých predných dverí auta a potom spadol na vozovku. Z vozidla vyšla asi 40-ročná žena, po krátkej konverzácii sa dohodli, že nebudú dopravnú nehodu hlásiť a z miesta odišli," uviedla k nehode Antalová.

 

Doplnila, že cyklista však po pár minútach začal pociťovať bolesti v oblasti hrudníka, preto išiel do nemocnice a až po jej návšteve nehodu oznámil na polícii. "Policajti cyklistu podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na bicykli vznikla škoda asi 30 eur. Podľa predbežného vyjadrenia lekára má 33-ročný muž zlomené dve rebrá," ozrejmila.

 

Polícia žiada svedkov tejto dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát v Prievidzi za účelom zistenia totožnosti vodičky a neznámeho vozidla, známe je len to, že je šedej farby. "Svedkovia tejto dopravnej nehody môžu akékoľvek informácie poskytnúť na policajnú linku 158," vyzvala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies