Vodička zišla z cesty, náraz do plota neprežila

NETKY.SK • 18 November 2013, 11:09 • 2 min
Vodička zišla z cesty, náraz do plota neprežila

STARÁ BYSTRICA – Život vodičky osobného auta a ťažké zranenia dvoch jej spolujazdcov si vyžiadala v sobotu 16. novembra dopravná nehoda v kysuckej obci Stará Bystrica. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

Pri predchádzaní pomalšie idúceho vozidla v miernej zákrute zišlo osobné auto zo zatiaľ nezistených príčin z cesty a vrazilo do plotu. 39-ročná vodička podľahla ťažkým zraneniam po prevoze do nemocnice. Hmotné škody zapríčinené tragickou dopravnou nehodou dosiahli sumu približne 5.500 eur.

„Pre toto ročné obdobie typické náročné poveternostné podmienky sprevádzané zníženou viditeľnosťou stupňujú pravdepodobnosť dopravných nehôd. Na cestách sa musíme o to viac navzájom rešpektovať, správať sa disciplinovane, dodržiavať dopravné predpisy a nepreceňovať svoje schopnosti,“ zdôraznil hovorca KR PZ.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona