Vodička skončila po dopravnej nehode v nemocnici

NETKY.SK • 27 Január 2018, 12:05 • 2 min
Vodička skončila po dopravnej nehode v nemocnici

BRATISLAVA - Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes v čase krátko pred 10:15 hod. Agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková a uviedla, že k čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel došlo medzi obcou Viničné a mestom Senec.

slovakia

left justify in out

Podľa zistených informácií z miesta dopravnej nehody vodička osobného motorového vozidla zn. Honda Civic (EVČ MA) prechádzala po ceste 3.triedy v smere z obce Viničné do Senca. Pri prechádzaní uvedeného úseku z doposiaľ presne nezistených príčin prešla s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s osobným motorovým vozidlom zn. Renault Clio (EVČ BL). Po prijatí oznámenia o dopravnej nehode sa na miesto ihneď dostavili všetky záchranné zložky.

Do nemocnice bola ťažko zranená vodička vozidla Honda Civic prevezená záchranárskym vrtuľníkom a dve ľahko zranené osoby z oboch vozidiel boli prevezené službou rýchlej zdravotnej pomoci. Požitie alkoholických nápojov bolo u vodiča vozidla zn. Renault vykonanou dychovou skúškou vylúčené, na zistenie prítomnosti alkoholu u vodičky vozidla Honda bol nariadený odber krvi. Premávka v uvedenom úseku bola z dôvodu pristátia záchranárskeho vrtuľníka, dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas neprejazdná a usmerňovaná dopravnými hliadkami Policajného zboru. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona