Vodička sa asi posilnila drogami, skladačku mal aj cyklista

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 12:08 • 2 min
Vodička sa asi posilnila drogami, skladačku mal aj cyklista

BRATISLAVA/TRENČÍN - Vodičku pravdepodobne pod vplyvom drog zastavili policajti na trenčianskom sídlisku Juh.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná žena chcela ukryť obal z kinder vajíčka, nakoniec ho policajtom dala s tým, že nevie, čo v ňom je. Mladá žena potom preliezla cez sedadlo dozadu a neustále niečo hľadala. Policajtom potom ukázala prázdne skladačky a plastové slamky a povedala im, že berie kokaín. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, auto ešte prehľadal aj policajný pes a našiel vrecko so sušenou rastlinou. Zaistené veci poputovali na expertízu. Vodička sa v nemocnici podrobila vyšetreniu na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok. Po výsledkoch expertíz môže byť obvinená z drogovej trestnej činnosti a môže prísť aj o vodičský preukaz.

 

Neosvetleného cyklistu zase kontrolovala hliadka na Električnej ulici v Trenčíne. Dvadsaťjedenročný mladík sa priznal, že sa posilnil alkoholom a má pri sebe drogy. Ako uviedla Antalová, nafúkal 0,38 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 0,79 promile a dal im papierové skladačky s bielou kryštalickou látkou, ktorá poputovala na expertízu. Aj v tomto prípade na základe jej výsledkov hrozí obvinenie z drogovej trestnej činnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies