Vodička s cukrovkou vrazila do skupiny detí, dve sú v nemocnici

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 06:44 • 2 min
Vodička s cukrovkou vrazila do skupiny detí, dve sú v nemocnici

VARŠAVA - Prudký pokles hladiny cukru v organizme 55-ročnej vodičky trpiacej cukrovkou spôsobil zrejme dnešnú vážnu dopravnú nehodu v meste Nowy Tomyšl vo Veľkopoľskom vojvodstve. Žena tam podľa informácií spravodajskej televízie TVN24 stratila kontrolu nad vozidlom a vrazila s ním do skupinky detí z materskej škôlky a ich vychovávateliek.

slovakia

left justify in out

Dve deti vo veku štyroch rokov utrpeli zranenia a boli následne prevezené najskôr do miestneho nemocničného zariadenia, potom do nemocnice v Poznani. U jedného dieťaťa diagnostikovali lekári zlomeniny, u druhého majú podozrenie na otras mozgu.

 

Polícia mala pri objasňovaní príčin nehody uľahčenú úlohu, pretože situáciu zaznamenali bezpečnostné kamery a privolaní lekári zistili, že vodička trpí cukrovkou. Žene, ktorá utrpela ťažký šok, policajti odobrali vodičské oprávnenie. Prípadné právne dôsledky vyvodia na základe ďalšieho vyšetrovania.

 

Video si môžete pozrieť TU!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies