Vodička električky v Košiciach upozornila cestujúceho na jeho psa: Dostala niekoľko úderov do tváre

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 14:25 • 2 min
Vodička električky v Košiciach upozornila cestujúceho na jeho psa: Dostala niekoľko úderov do tváre

KOŠICE - Vodičku električky č. 4 v Košiciach napadol v pondelok 20. júla cestujúci. Máriu (49) udrel opakovane do oblasti tváre po tom, ako ho upozornila, že pes má mať v električke náhubok.

slovakia

left justify in out

Keďže ho nemal, požiadala ho, aby v zmysle prepravného poriadku a dodržania bezpečnosti ďalších cestujúcich vozidlo opustil. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice (DPMK) Michaela Karaffová.

 

"Muž na to zareagoval údermi. Vodička skončila s opuchnutou tvárou na traumatológii a momentálne je práceneschopná. Útočníka policajti v krátkom čase chytili. V histórii Dopravného podniku mesta Košice ide o prvý incident spáchaný na ženu - vodičku," uviedla Karaffová s tým, že vodička upozornila na náhubok muža slušne.

 

Vodička Mária pracuje v DPMK 25 rokov. "Je spoľahlivá, nikdy na ňu neboli sťažnosti, nekonfliktná, pri komunikácii s cestujúcimi vždy veľmi slušná. Aj napriek tomu sa včera našiel cestujúci, ktorý si na túto ženu dovolil zaútočiť," upozornila hovorkyňa.

 

Ako dnes informovala hovorkyňa košického dopravného podniku Michaela Karaffová, vodička skončila na traumatológii a momentálne je práceneschopná. "V histórii Dopravného podniku mesta Košice ide o prvý incident spáchaný na ženu - vodičku,“ povedala Karaffová s tým, že vodička pracuje v podniku už 25 rokov. Je spoľahlivá, nikdy na ňu neboli sťažnosti, je nekonfliktná, pri komunikácii s cestujúcimi vždy veľmi slušná. Incident sa stal pred pol deviatou večer na zastávke Námestie osloboditeľov.

 

K incidentu došlo niečo pred pol deviatou hodinou večer na zastávke Námestie osloboditeľov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies