Vodička dostala šmyk, zabila muža stojaceho pri aute

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 15:13 • 2 min
Vodička dostala šmyk, zabila muža stojaceho pri aute

PRIEVIDZA - Život jedného človeka si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes krátko po 06.00 h na ceste I/50 v smere od Novák na Prievidzu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, dopravnú nehodu spôsobila 30-ročná vodička Fabie, ktorá na zľadovatenej vozovke dostala šmyk a pri krajnici narazila do 54-ročného muža, ktorý stál za svojím autom značky Felicia.

"Pri náraze došlo k usmrteniu 54-ročného muža a k poškodeniu oboch vozidiel. Dopravní policajti podrobili vodičku dychovej skúške, ktorá bola negatívna. Nebohému mužovi bude odobratá krv za účelom zistenia prítomnosti alkoholu v krvi. Škodu na oboch vozidlách policajti predbežne vyčíslili na približne 4000 eur," uviedla Antalová a doplnila, že na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava, ktorý zisťoval presnú príčinu tejto tragickej nehody. "Miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies