Vodiči v Bratislavskom kraji, pozor! Vo štvrtok si na vás policajti posvietia detailnejšie

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 13:24 • 2 min
Vodiči v Bratislavskom kraji, pozor! Vo štvrtok si na vás policajti posvietia detailnejšie

BRATISLAVA - Viesť účastníkov cestnej premávky k disciplinovanosti a znížiť počet dopravných nehôd s následkom na živote a zdraví. To je cieľom štvrtkovej (8.6.) policajnej osobitnej kontroly, počas ktorej sa muži zákona opäť zamerajú na dodržiavanie povinností držiteľov vozidiel.

slovakia

left justify in out

Kontrola potrvá od 7. do 13. hodiny.

 

Počas akcie sa dopravní policajti zamerajú najmä na dodržiavanie ustanovení zákona o cestnej premávke vodičmi motorových vozidiel. Porušenie zákona budú policajti dokumentovať a riešiť s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti, v rámci ktorej vodičov pri porušení zákona o cestnej premávke nemusia zastaviť a vyriešiť priamo na mieste, ale rozhodnutie o uložení pokuty za spáchaný správny delikt pošlú držiteľovi vozidla poštou.

 

"Vodičov zároveň upozorňujeme, že v záujme pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky budeme vo výkone častých osobitných kontrol na území Bratislavského kraja i naďalej pokračovať. Polícia zároveň opätovne vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky na dôsledné dodržiavanie ustanovení zákona o cestnej premávke," uviedla Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies