Vodiči v Bratislave musia rátať s viacerými dopravnými obmedzeniami

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 11:46 • 2 min
Vodiči v Bratislave musia rátať s viacerými dopravnými obmedzeniami

BRATISLAVA – Vodiči v hlavnom meste musia rátať s viacerými dopravnými obmedzeniami. Pre stavebné úpravy bytového domu je do 31. augusta úplne uzavretá Lomonosovova ulica medzi križovatkami s Dobrovičovou a Gajovou ulicou.

slovakia

left justify in out

Obchádzka je možná po Dobrovičovej, Gajovej a Bezručovej ulici. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, do polovice augusta je čiastočne uzatvorená Vetvárska za križovatkou s Učiteľskou ulicou, dôvodom je budovanie cyklotrasy. Prejazd je možný cez voľnú časť vozovky.

 

Premávka na Bajkalskej ulici v smere na Ružinov je do konca júla čiastočne obmedzená pre rekonštrukciu chodníkov. Čiastočné obmedzenie dopravy je aj na Černyševského ulici v oblasti Muchovho námestia, kde budujú inžinierske siete. Ukončenie je plánované v polovici septembra. Do polovice augusta je doprava čiastočne obmedzená aj na Dolnozemskej ceste, Panónskej ulici v križovatke ulíc, kde prebieha výstavba okružnej križovatky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies