Vodiči si na obchádzku v Seredi musia postupne zvykať

NETKY.SK • 28 Február 2019, 15:11 • 2 min
Vodiči si na obchádzku v Seredi musia postupne zvykať

SEREĎ - Od pondelka (25. 2.) platí v Seredi na moste nad železničnou traťou zákaz prejazdu nákladnej dopravy nad 3,5 tony a takisto aj autobusovej dopravy. Cestu, ktorá mostom prechádza a je hlavným ťahom od Trnavy smerom na Nitru, využívalo doteraz denne viac ako tisíc vozidiel.

slovakia

left justify in out

Prejazd cez most je povolený nateraz pre osobnú dopravu, nákladná musí využívať obchádzku. Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Martiny Kredatusovej polícia na mieste podľa potreby dohliada na bezpečnosť a rešpektovanie zákazu. Výkon služby tam v nepravidelných intervaloch zabezpečujú hliadky okresného policajného riaditeľstva a aj útvary s celokrajskou pôsobnosťou.

 

img

 

"Zo skúseností z praxe vyplýva, že vždy, keď sa zavedie podobná zmena, zákaz či obchádzka, určitý čas trvá, kým si vodiči na zmenu zvyknú. Potrebné je rešpektovať dopravné značenie, ktoré na zmenu včas a výrazným spôsobom upozorňuje," uviedla Kredatusová.

 

Slovenská správa ciest uzavrela most pre havarijný stav. Začiatok prác je naplánovaný na rok 2021.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies