Vodiči, pripravte sa! V Bratislavskom kraji sa polícia zameria na dodržiavanie pravidiel na cestách

NETKY.SK • 4 November 2014, 13:36 • 2 min
Vodiči, pripravte sa! V Bratislavskom kraji sa polícia zameria na dodržiavanie pravidiel na cestách

BRATISLAVA - Pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a viesť jej účastníkov k disciplinovanosti je cieľom dnešnej popoludňajšej policajnej kontroly v Bratislavskom kraji. Muži zákona sa vo zvýšenej miere zamerajú na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky.

slovakia

left justify in out

Počas celokrajskej štvorhodinovej kontroly, v čase od 14.00 h do 18.00 h, sa policajti zamerajú predovšetkým na dodržiavanie ustanovení pravidiel cestnej premávky týkajúcich sa povinností vodičov voči chodcom a dodržiavanie povinností chodcov. Kontrolovať budú aj dodržiavanie ustanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel, ako aj dodržiavanie zákazu požívania alkoholu alebo inej návykovej látky vodičmi pred alebo počas vedenia vozidla.
     

Svoju pozornosť počas dnešnej kontroly policajti zamerajú aj na technickú spôsobilosť vozidiel a dodržiavanie povinností prevádzkovateľov vozidiel podrobovať vozidlá pravidelnej technickej a emisnej kontrole. "Vodičov zároveň upozorňujeme, že vo výkone obdobných kontrol dodržiavania pravidiel cestnej premávky bude Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave na cestách Bratislavského kraja aj naďalej pokračovať," upozornila Karina Považanová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies