Vodiči pozor: Výjazd na diaľnicu D1 z Prešova po Široké bude na deväť dní uzavretý

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 08:49 • 2 min
Vodiči pozor: Výjazd na diaľnicu D1 z Prešova po Široké bude na deväť dní uzavretý

PREŠOV - Výjazd na diaľnicu D1 z Prešova v smere na Levoču bude od 29. júla uzavretý na deväť dní. S obmedzením je potrebné počítať v termíne od soboty 29. júla od 5.00 h do pondelka 7. augusta rovnako do 5.00 h.

slovakia

left justify in out

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) pristúpi k čiastočnej uzávere diaľnice D1, ľavého jazdného pásu v úseku Prešov, západ – výjazd Široké v smere na Levoču pre práce na stavbe diaľnice D1 Svinia-Prešov, západ, dobudovanie križovatky Prešov-západ. Informovala o tom Zuzana Teplická z odboru marketingu a služieb verejnosti NDS.

 

„Počas čiastočnej uzávery v uvedenom úseku diaľnice D1 odstránime semafor na vjazde, respektíve výjazde na diaľnicu z Prešova, zrekonštruujeme asfaltové vrstvy nájazdovej rampy diaľnice, pribudne nové vodorovné dopravné značenie, osadíme nové zvislé dopravné značky a upravíme cestu I/18,“ uviedla Teplická.

 

Výjazd z Prešova po najbližší výjazd na diaľnicu v smere na Levoču, ktorý je v obci Široké, povedie po ceste I/18. Diaľnica v smere od Levoče do Prešova bude v prevádzke bez obmedzenia. Vjazd do Prešova z cesty I/18 zo smeru Malý Šariš a z cesty II/546 v smere z Cemjaty bude cez kruhový objazd po novovybudovanej vetve križovatky.

 

Ukončenie celej stavby D1 Svinia – Prešov, západ, dobudovanie križovatky Prešov, západ podľa Teplickej stihnú v stanovenom termíne v októbri tohto roka.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona